Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fată cu boala ”Benjamin Button” a murit la 18 ani, după ce corpul ei a ajuns la 144 ani

O adolescentă care avea boala ”Benjamin Button”, care i-a transformat corpul într-unul de 144 de ani, a murit la câteva săptămâni după ce a împlinit 18 ani.

Potrivit Daily Mail, este vorba despre Ashanti Smith, din West Sussex, UK, care s-a stins din viață sâmbătă, 17 iulie, după ce a trăit cu o condiție medicală extrem de rară: îmbătrânire prematură sau Sindromul Hutchinson-Gilford Progeria.

Adolescenta a murit alături de părinți și de o prietenă de familie, Kayleigh Cartwright, în vârstă de 25 de ani, cu unele dintre ultimele sale cuvinte adresate mamei sale: „Trebuie să mă lași să mor”.

Phoebe, mama sa: „Viața lui Ashanti a fost o bucurie. Chiar dacă progeria (boala, n. red.) i-a afectat mobilitatea, nu a afectat nimic altceva. Iubeam tot ce era legat de ea. Era o tânără tipică, strălucitoare, veselă. Nu îi afectase inima, voința sau felul în care se simțea - se simțea frumoasă în fiecare zi. M-am asigurat de asta în fiecare zi. Toată lumea a iubit și adorat această fetiță. Le-a atins atât de mult inima cu voința ei”.

Ashanti s-a bucurat recent de prima ei noapte de fată majoră, după ce a împlinit 18 ani și a sorbit cocktailul ei preferat, Sex on the Beach, alături de Phoebe și prietenii ei.

Citește și
Bebelus care o tine de mana pe mama
"Micutul Benjamin Button", bebelusul care s-a nascut batran. Parintii il numesc "un miracol": cum arata

Mama ei insistă că, în ciuda stării sale grave, era hotărâtă să fie tratată ca orice altă adolescentă: „Era mai tare - mai tare decât mine - iar eu sunt o persoană foarte tare. Sunt fotografii când își ia primul ei card de fată majoră. identificare. Am luat-o cu toții prin PUB-uri, eu și toate fetele. Am dus-o în trei pub-uri acum trei săptămâni”.

Prietenul de familie, Kayleigh Cartwright, în vârstă de 25 de ani, care se afla cu Phoebe când fiica ei a decedat weekendul trecut, a spus și el câteva cuvinte pentru Ashanti.

Ea a spus: „Starea ei nu a afectat-o ​​deloc (mental). Era doar normală. Era ca orice alt copil. „ (În exterior) avea 100 de ani și în interior avea 18 ani.”

În mod tragic, ziua în care a murit Ashanti a început ca oricare alta.

Phoebe: ”În ziua în care a murit se plimba, avea KFC, mergea prin parc - absolut bine. Apoi a apărut brusc și totul a durat aproximativ o jumătate de oră”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult