Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O familie şi-a îngropat bebeluşul de 3 ori. Greşeala făcută de tatăl copilului

Marea Britanie este cutremurată de moartea unui bebeluş petrecută în Manchester în 2002, dar care continuă să producă suferinţă şi azi.

Leah Aldrige a fost ucisă în 2002 de tatăl său, când avea doar 5 săptămâni. Bebeluşul era răcit şi nu reuşea să adoarmă, iar tatăl a legănat-o prea tare, până când copilul a suferit o hemoragie cerebrală. Leah a murit la spital în ziua de Crăciun, în 2002, scrie Guardian.

Tatăl a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru omor din culpă. Însă trupul copilului a fost returnat după autopsie doar parţial. Poliţia din Manchester a descoperit în depozitul său abia acum restul părţilor din corpul bebeluşului, pe care le-a returnat succesiv părinţilor. Ca urmare, aceştia au trebuit să treacă prin 3 înmormântări.

Cazul a ajuns până la Parlamentul de la Londra, unde s-a cerut o anchetă privind modul în care a gestionat poliţia cazul. Anchetatorii s-au apărat, spunând că au avut un întreg depozit cu resturi ale victimelor din diverse cazuri de moarte violentă iar rudelor acestora li s-au oferit alternative.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citește și
ambulanta uk
O adolescentă a făcut infarct după ce a aflat genul bebelușului surorii sale

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult