Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O educatoare din Pitești, condamnată la închisoare cu suspendare după ce ar fi agresat copiii pe care îi avea în grijă

Your browser doesn't support HTML5 video.

O educatoare de la o creșă din Pitești a fost condamnată la trei ani de închisoare, cu suspendare, după ce i-ar fi agresat pe unii dintre copiii pe care îi avea în grijă.

Faptele au ieșit la iveală când o fetiță de trei ani a ajuns acasă cu vânătăi, iar parinții au făcut plângere la poliție.

Pe baza probelor prezentate în instanță, judecătorii au stabilit că educatoarea de 44 de ani s-a purtat abuziv cu copiii în cel puțin trei situații, ceea ce înseamnă că infracțiunea s-a comis în formă continuată. Femeia va trebui să facă și 100 de zile de muncă în folosul comunității și nu mai are voie să profeseze timp de patru ani. În plus, va plăti 5.000 de lei unui copil, ai cărui părinți au decis să ceară daune morale. Ancheta a pornit când părinții au discutat între ei pe un grup de WhatsApp și și-au dat seama că mai mulți copii ar fi fost agresați. Polițiștii au stabilit că o fetiță a fost trântită atăt de tare pe oliță, încât vasul s-a crăpat. Soluția în acest caz nu este definitivă. Până la finalizarea procesului, educatoarea, aflată sub control judiciar, nu are voie să ia legătură cu părinții reclamanți și nici cu martorii din dosar.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult