Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O copilă din județul Vaslui, părăsită de mamă, a încercat să se sinucidă

O minoră în vârstă de 12 ani din comună vasluiană Puieşti a încercat să-şi pună capăt zilelor după ce a fost părăsită de mamă, relatează Agerpres.

Ea a fost preluată, sâmbătă, de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui. Iniţial, la numărul de urgenţă 112, s-a anunţat faptul că fata este în stop cardio-respirator după ce a încercat să se spânzure, dar echipajul SAJ a găsit-o conştientă.

"Fetiţa i-a povestit poliţistului care s-a deplasat la faţa locului că era foarte supărată din cauză că mama sa a plecat de acasă în urmă cu două luni şi s-a stabilit într-un alt sat. În familie mai sunt trei copii minori, în vârstă de 10, 15 şi 16 ani, care locuiesc acum doar cu tatăl", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui au fost sesizaţi şi vor demara o serie de verificări în familia fetei, pentru a stabili dacă se impune luarea unor măsuri speciale. Cel mai probabil, fetiţa va fi introdusă într-un program de consiliere psihologică.

Poliţia a demarat cercetări în acest caz.

Citește și
ambulanta
Un tânăr a murit după ce a căzut de pe un bloc. Polițiștii cred că s-a sinucis

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult