Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce miracol! O tânără s-a trezit din comă chiar când familia îi pregătea înmormântarea: „Nu am plâns niciodată atât de mult”

O femeie pe care medicii au declarat-o în moarte cerebrală a revenit la viață chiar cu câteva ore înainte ca specialiștii să o deconecteze de la aparatele care o ajutau să respire.

Emma Price, în vârstă de 32 de ani, din Marea Britanie, a suferit leziuni cerebrale semnificative după ce a încercat să își ia viața. Săptămâna trecută, medicii i-au anunțat familia că ea se află în moarte cerebrală și are șanse minime de recuperare, notează The Sun.

Membrii familiei s-au pregătit să își ia adio de la ea și să îi oprească luni suportul vital și chiar au început să îi planifice înmormântarea. În mod surprinzător,cu câteva ore înainte de oprirea aparatelor, Emma a deschis ochii. Ea este acum capabilă să comunice prin mișcări ale capului și mici expresii faciale. De asemenea, poate respira fără ventilator mai mult de o jumătate de oră.

„Chiar nu pot explica, nu am plâns niciodată atât de mult în viața mea. Suntem atât de fericiți că este trează. Îi planificasem înmormântarea și ne pregăteam să ne luăm rămas bun de la ea luni. Dar apoi a deschis ochii și am început cu toții să plângem din nou, dar de data aceasta erau lacrimi de bucurie. Este în sfârșit pe un drum lung spre recuperare. Nu este altceva decât un miracol”, a declarant mama femeii.

Mama Emmei a declarant că medicii sunt uimiți de progresele făcute de fiica ei de când a suferit leziuni cerebrale semnificative. Ea a spus că familia știe că nu o va mai avea niciodată înapoi pe „vechea Emma” - dar așteaptă cu nerăbdare să o primească acasă pe „noua Emma”.

Citește și
ambulanta
Două surori însărcinate din Maramureș s-au spălat pe cap cu o soluție toxică. Una e în comă, iar copilul e în pericol

Familia a strâns mai mult de 4.500 de lire sterline pentru a finanța costurile recuperării medicale a Emmei.

„Are doar 32 de ani și are o familie iubitoare care dorește ca ea să se recupereze complet. A suferit un accident vascular cerebral și leziuni cerebrale. De asemenea, acum este paralizată pe partea dreaptă. Emma se recuperează, ceea ce este uimitor, dar încă are nevoie de mult sprijin din partea tuturor”, a scris fratele ei pe un site de strângere de fonduri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult