Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O bătrână a fost violată în mod repetat de un bărbat care îi promisese că va avea grijă de ea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz tulburător în judeţul Dolj. O femeie de 89 de ani a fost violată în repetate rânduri de cel care îşi luase angajamentul că are grijă de ea până la sfârşitul zilelor.

Agresorul are 70 de ani. A luat-o la el acasă şi a profitat de faptul că bătrâna are afecţiuni psihice şi că, rămasă fără familie, nimeni nu se va interesa de ea. Bărbatul a fost reţinut.

În urmă cu 10 ani, când femeia era încă în putere, individul s-a angajat în faţa ei şi a surorii acesteia, care între timp a murit, că va avea grijă de bătrână până la sfârşitul vieţii. După ce şi bărbatul şi-a pierdut soţia, a luat-o acasă, chipurile, pentru a o îngriji mai uşor. A profitat însă de biata femeie neputincioasă.

Femeia stătea mai mult în casă şi rareori era scoasă în grădină. Un vecin a văzut-o la un moment dat şi a realizat că ceva nu este în regulă, aşa că a anunţat poliţia..

Poliţiştii au strâns probe la dosar pe care omul nu le-a putut nega. Anchetatorii au efectuat o percheziție domiciliară, în comună Șimnicu de Sus, la imobilul unde locuiește bărbatul bănuit de comiterea faptei.

Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt IPJ Dolj: "Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul ar fi comis în perioada 13 mai - 13 septembrie, acte materiale specifice infracţiunii de viol. În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore."

Procurorii vor cerdolje şi arestarea preventivă a bărbatului. Între timp, femeia a fost internată în spital. După externare, va fi dusă într-un centru de specialitate şi va rămâne în grija statului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult