Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O bătrână a ars de vie în curtea casei, iar animalele din gospodărie i-au devorat trupul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Moarte cumplită pentru o bătrână de 83 de ani din localitatea Vermeș, judeţul Bistriţa-Năsăud. Aceasta a murit arsă de vie în curtea casei sale, după ce a încercat să îşi aprindă câteva resturi din gospodărie.

Se pare că s-a dezechilibrat şi a căzut în foc fără ca nimeni să o poată salva la timp.

Animalele din zona i-au devorat apoi trupul, spun anchetatorii, chemaţi de urgenţă de vecinii care au descoperit cadavrul bătrânei.

Femeia locuia singură şi a încercat să îşi facă curăţenia de toamnă aşa că a adunat în spatele casei mai multe vreascuri şi coceni de porumb şi le-a dat foc. Aşa şi-a găsit sfârşitul arsă de vie.

Vecină: "A găsit-o în grădina/s-a împiedicat/şi a picat acolo."

Vecin: "N-am văzut absolut nimic."

Reporter: "Nu aţi văzut să fi dat foc la gunoaie?"

Vecin: "Nu am văzut să dea foc, nimic. S-a uitat peste gard şi a văzut-o căzută pe burtă jos, arsă. Pentru că nimeni nu a observat în ce pericol se afla femeia, acesta a murit cu zile fără să mai poată să fie salvată.

Vecină: "A făcut foc şi a căzut acolo, dar umblă în două bate ca nu putea să meargă. A lucrat în grădină şi a căzut acolo în foc şi nu au găsit-o până astăzi." Vecin: "Am venit până în grădina să iau hârleţul să iau nişte morcovi şi în momentul ăla mi-am blocat privire încolo şi acolo era săraca. făcea grămăjoare şi le dădea foc şi asta a fost." Poltistii au fost alertaţi de vecini şi au început imediat cercetările.

Diana Pintea - purtător de cuvânt IPJ BN: "A fost găsită o persoană decedată care prezenta arsuri pe o suprafaţă mare a corpului. În continuare se efectuează cercetări sunb aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident."

Trupul femeii a fost dus la institutul de medicină legală pentru necropsie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult