Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O adolescentă și-a ucis o prietenă de 12 ani și i-a pus trupul fără viață pe Instagram. A vrut să scape de cadavru

O adolescentă transgender din Pennsylvania a recunoscut că și-a ucis o prietenă în vârstă de 12 ani, în timp ce se uitau la un film, apoi a filmat trupul fără viață al copilului pe Instagram.

Ash Cooper, în vârstă de 18 ani, care a fost inițial condamnată sub numele de Joshua Cooper, a pledat vinovată joi pentru crimă, după ce a ucis-o pe Morgan Connors, scrie New York Post.

Cei doi se uitau la un film, pe 25 noiembrie 2022, atunci când Morgan s-a dus la baie, iar Cooper s-a apucat să organizeze seiful tatălui în care se aflau arme.

Este neclar ce s-a întâmplat după, dar poliția a primit un apel de la mama unei cunoștințe de-ale lui Cooper, care a transmis că a văzut trupul lui Morgan într-un videocall pe Instagram.

„În urma apelului, anchetatorii au aflat că un minor se afla într-un apel video pe Instagram cu o cunoștință, fiind identificat mai târziu sub numele de Cooper, acesta spunând că tocmai a ucis pe cineva. În acel videocall, Cooper a întors imaginea și a arătat picioarele unei persoane moarte, acoperită de sânge”, a transmis poliția.

Citește și
tanar strada
Imagini uluitoare în Constanța. Ce a pățit un tânăr care a trecut strada printr-o intersecție intens circulată

Cooper și-ar fi rugat cunoștința să-l ajute să curețe și să scape de cadavru, în acel moment minorul respectiv anunțându-și mama.

Poliția au găsit-o pe Morgan cu pantalonii legați în jurul picioarelor și cu o rană cauzată de o armă.

După ce a fost arestat, Cooper a declarat că a fost un accident. Aceasta nu a dezvăluit niciodată motivul crimei, însă ar fi spus poliției că ea și Morgan întrețineau relații sexuale.

Ash Cooper a fost condamnată la între 15 și 40 de ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult