Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Adolescentă din Brașov, sechestrată și violată de un tânăr ”cunoscut” pe Facebook

Your browser doesn't support HTML5 video.

O adolescentă de 16 ani din județul Brașov a fost sechestrată, bătută și violată de un tânăr cu doi ani mai mare pe care l-a cunoscut pe internet.

Băiatul ar fi invitat-o în apartamentul sau din București, iar acolo a batjocorit-o, i-a rupt cartela SIM din telefon și a închis-o într-o încăpere.

A sunat-o apoi pe mama fetei și i-a cerut bani ca să o lase să plece. Victima a fost salvată după 3 zile, iar individul este acum în arest.

Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, iar fata a căpătat încredere în tânărul care îi vorbea frumos și a decis să meargă la București, să îl cunoască mai bine. Ceea ce s-a și întâmplat: necunoscutul și-a arătat adevărată față când adolescenta a devenit captivă în locuința lui.

I-a cerut să întrețină relații sexuale cu el și, când fata l-a refuzat, a amenințat-o cu cuțitul, a bătut-o și a violat-o trei zile la rând. I-a luat cu forța telefonul mobil și l-a vândut.

Citește și
musulmana
O imigrantă, arestată de polițiști când s-a dus să denunțe un viol

După ce s-a săturat de ea, tânărul a cerut recompensă de 200 de lei pentru a o lăsa liberă. Mama fetei, care era în Italia, a rugat o prietenă să plătească suma și să-i salveze copilul, apoi s-a întors în țară, și-a luat fata de mână și împreună au depus plângere la poliție.

Anchetatorii l-au prins și încătușat pe suspect, care este acuzat acum de furt, viol și șantaj.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult