Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O adolescentă a fugit de acasă pentru a se căsători cu un bărbat mai în vârstă

O adolescentă de 16 ani a fugit de acasă pentru a se căsători cu un bărbat de 27 de ani. Părinții fugarei au primit din partea soțului acesteia o scrisoare în care-i informa că trebuie să plătească pensie alimentară.

 

Cei doi tineri s-au întâlnit pe un site cu anunțuri matrimoniale. După o relație scurtă, adolescenta a fugi în Scoția pentru a se căsători cu Thomas Arnold, în luna decembrie 2017. Cuplul s-a căsătorit, legal, în parohia Gretna Green.

Părinții fetei au fost șocați să afle că ginerele lor le-a solicitat o pensie alimentară anuală, în valoare de aproximativ 3.000 de lire sterline, pentru întreținerea tinerei sale mirese. Ulterior, cei doi au descoperit că Arnold mai are un copil dintr-o altă relație.

Mama adolescentei a declarat că nu a luat-o prea în serios pe fiica sa când a descoperit că are o relație cu un bărbat mai în vârstă. Thomas este primul iubit al adolescetei și nu credea că cei doi vor sfârși în fața altarului.

Citește și
meningita
Trei cazuri de meningita menigococica în mai puţin de o săptămână. Ce spun autorităţile

Reprezentanții Serviciului pentru protecția copilului au declarat că este posibil să fie o confuzie, iar scrisoarea să fie trimisă din greșeală.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult