Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Nu știu cum rezistă părinții”. Un băiețel de un an și jumătate a murit după ce a fost călcat cu mașina de o rudă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este anchetă în județul Cluj, după ce o reuniune de familie s-a încheiat tragic, cu moartea unui copil de un an și jumătate. Băiețelul a fost grav rănit, după ce a fost lovit de o mașină.

Într-un moment de neatenție, o rudă a vrut să parcheze și nu l-ar fi observat pe băiețel, care stătea în iarbă. Din nefericire, copilul nu a mai putut fi salvat.

Tragedia s-a petrecut în comuna Săvădisla, unde o familie, împreună cu mai mulți prieteni și rude, au petrecut la iarbă verde. În timp ce încerca să parcheze mașina, unul dintre ei, un bărbat de 61 de ani, a lovit copilul.

Sătean: „O clipă de neatenție. Copilul nu a fost observat de către cel care dorea să parcheze mașina. Era o întâlnire de familie în care s-au adunat. O revedere, practic. Tragic, normal”.

Sătean: „Eu am trei copii. Stiți ce înseamnă să ai copii și să pierzi măcar unul? Deci, este foarte tragic din punctul meu de vedere. Nu știu cum rezistă părinții”.

Citește și
smurd
„Era viața lor. Să i-o salveze Dumnezeu!”. O mamă și-a călcat din greșeală fetița de 7 ani cu mașina, în Argeș

Autoritățile au fost alertate imediat, iar copilul a ajuns de urgență la spital. Deși medicii au făcut tot posibilul, băiețelul s-a stins. Șoferul este prieten de familie cu părinții celui mic. În acest caz, a fost deschis un dosar penal in rem.

Andreea Vișan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj: „Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a indicat rezultat negativ. În continuare, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”.

În urmă cu două zile, în aceeași comună, o fetiță trei ani și-a pierdut viața, după ce a căzut în beciul casei și s-a înecat. În ambele cazuri s-au sesizat și cei de la Protecția Copilului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult