Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Muncitor român bătut cu pumnii și picioarele de angajatorul olandez. Imaginile fac înconjurul lumii

O înregistrare video în care un muncitor român este bătut cu pumnii și picioarele de angajatorul său olandez a fost dată publicității de presa din Olanda.

În imaginile care par filmate de alți români, fiul lui Askin Reyhan, patronul uneia dintre cele mai mari agenții de ocupare a forței de muncă din Olanda, îl lovește brutal, cu pumnii și picioarele pe muncitorul român, care încearcă să se ferească de loviturile bărbatului, scrie gelderlander.nl.

Video-ul cu momentul în care românul este bătut poate fi văzut AICI.

Compania Reyhan din 's-Heerenberg se prezintă ca fiind una dintre principalele agenții de plasare a forței de muncă din Olanda, cu peste 2.000 de persoane angajate, în principal imigranți, care ajung să lucreze în industria cărnii din această țară.

În înregistrare, agresorul este auzit spunând în repetate rânduri: "Îți bați joc de mine?" în timp ce îi dă pumni în cap românului sau îl lovește cu piciorul în cap.

Citește și
Alexander Koltovoy
Un realizator TV și soția lui au murit într-un accident aviatic, lângă Moscova. A încercat să aterizeze forțat

La un moment dat, un alt român se aude spunând: "Lasă-l în pace", dar și unul care spune: "Nu te băga".

Potrivit sursei citate, patronul companiei și tatăl agresorului, Askin Reyhan, a declarant că l-a concediat pe fiul său imediat ce a căzut imaginile.

(În imagine este patronul companiei, Askin Reyhan, împreună cu fiii săi)

“Orice s-ar fi întâmplat, nu pot accepta cee ace a făcut fiul meu. Dar este vorba despre o problem private și nu are nicio legătură cu afacerea mea'', a declarat Askin Reyhan.

Cu toate acestea, cel mai mare sindicat din Olanda a denunțat incidentul, solicitând o anchetă din partea poliției.

“Este ceva greu de urmărit. Nu sunt totuși surprins, însă sunt imagini pe care rar pe vezi înregistrate. De obicei, sunt doar acuzații verbale, care sunt respinse de cei incriminați. Toți sunt speriați, astfel că nu au curaj să mărturisească”, a declarat John Klijn, reprezentant al sindicatului.

După apariția imaginilor, compania Vion, care administrează mai multe abatoare din Olanda, a anunțat că nu va mai colabora cu firma Reyhan.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult