Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul uluitor pentru care un bărbat a incendiat casa vecinilor cu cocktailuri Molotov

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un caz de-a dreptul năucitor, petrecut joi noapte, a şocat o întreagă comunitate din judeţul Călăraşi. Un bărbat de 52 de ani, din comuna Ştefan Vodă, a încercat să incendieze casa unor vecini cu două cocktailuri Molotov, apoi şi-a pus capăt zilelor.

Aproape de miezul nopţii, bărbatul de 52 de ani a spart cu o rangă o fereastră din spatele casei şi a aruncat înăuntru cele două cocktailuri Molotov.

Pentru că ştia foarte bine imobilul, individul a încercat să incendieze chiar camera în care dormeau proprietarii casei.

Motivul răzbunării lui ar fi, din câte spun vecinii, faptul că femeia nu i-a răspuns avansurilor. Doar intervenţia localnicilor cu găleţi cu apă a făcut ca soţia şi soţul să nu îşi piardă viaţa în incendiu.

Femeia are, însă, arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, iar medicii sunt rezervaţi asupra şanselor ei de supravieţuire. Soţul ei are răni pe ambele mâini şi pe un picior. Amândoi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Călăraşi.

Între timp, poliţiştii chemaţi să investigheze cazul l-au găsit pe cel care a provocat toată nenorocirea: bărbatul era mort, în curtea casei sale. Bărbatul de 52 de ani făcuse 11 ani de închisoare pentru crimă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult