Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care un bărbat şi-a îngropat de viu câinele. Ce i-a spus fostei prietene

Un tânăr din statul american Massachusetts a fost arestat duminică după ce a îngropat de viu căţelul de care trebuia să aibă grijă.

Bărbatul, identificat drept Richard Piquard, în vârstă de 24 de ani, l-a îngropat de viu pe căţelul Chico, din rasa Shih Tzu, în spatele casei. Bărbatul îşi luase o pisică şi aceasta nu se înţelegea cu căţelul, astfel că Piquard a încercat să-şi convingă fosta iubită să ia câinele.

Fata i-a spus că e de acord, însă abia peste câteva săptămâni poate să vină să ia animalul. Piquard nu a mai suportat însă situaţia şi a decis să scape de câini

Chico, care avea 18 ani, îi fusese lăsat tânărului cu un an şi jumătate în urmă de o rudă care nu îl mai putea ţine. Piquard i-a arătat unei vecine pisica pe care şi-o luase, iar o zi mai târziu a anunţat-o că Chico a murit. Femeia a avut suspiciuni şi i-a cerut să-l ducă la locul unde a îngropat căţelul.

Citește și
bătaie pisici
Un câine intervine în bătaia dintre două pisici. Filmarea care face senzație pe internet

Când a ajuns acolo, a auzit un zgomot şi a văzut câinele zbătându-se sub pământ, îngropat de viu. Femeia l-a scos şi a văzut că respira. Din păcate, animalul avea coloana vertebrală ruptă şi a fost eutanasiat.

Piquard a fost arestat şi va fi sub acuzare pentru tratamente crude aplicate animalelor. „În cei 41 de ani ai mei nu am văzut aşa ceva”, spune şeriful din localitate. „Am mai văzut animale chinuite, dar aşa ceva nu îmi puteam imagina”.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult