Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul șocant în care o mamă își aruncă copiii pe geam, pentru a-i salva dintr-un incendiu

Doi frați din China au supraviețuit unui incendiu puternic izbucnit la etajul 4 al unui bloc, după ce mama i-a aruncat pe geam, fiind prinși în brațe de vecini. Femeia și-a pierdut ulterior viața.

Mama copiilor a fost găsită de salvatori în stare de inconștiență în apartament și a fost declarată moartă la spital.

Cei doi copii, un băiat de 9 ani și o fetiță de 3 ani, au fost salvați de vecinii lor, care i-au prins cu ajutorul unor pături, scrie Daily Mail.

Incidentul a avut loc vineri dimineață, în Xuchang, China. Mama și cei doi copii au fost prinși în apartamentul lor de la etajul 4, după izbucnirea unui incendiu.

În imaginile surprinse de martori, se vede cum femeia aruncă mai întâi două pături din balcon, astfel încât vecinii să-i poate prindă copiii cu ajutorul lor. Apoi și-a aruncat fiul și fiica pe geam, unul câte unul.

Citește și
suspect benzinarie
Suspect, căutat de polițiști după ce a provocat un incendiu într-o benzinărie

După ce au prins copiii, vecini strigă la mama acestora să sară și ea, însă femeia leșină din cauza fumului puternic care le invadase casa.

În urma operațiunii de salvare, cei doi copii se află într-o stare bună, fetița fiind cea care a suferit fracturi la nivelul picioarelor și va fi supusă unei intervenții chirurgicale.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult