Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un polițist lovește cu pumnul în față o tânără, pe plajă, în SUA. VIDEO

O înregistrare de 50 de secunde în care un polițist american lovește cu pumnul în față o tânără, aflată pe plajă, în costum de baie, a generat revoltă.

Scenele haotice au fost filmate în weekend pe o plajă din New Jersey. Pe imagini se vede cum doi polițiști se chinuie să țină la pământ o femeie, în timp ce un copil plânge iar o persoană strigă să nu opună rezistență, relatează New York Post.

La un moment dat unul dintre polițiști o lovește de două ori cu pumnul în față pe tânără, deși aceasta era în costum de baie și nu reprezenta o amenințare iminentă.

Femeia se aude strigâng: ”Nu ai dreptul să faci asta” și ”Nu am făcut nimic rău!”. Un al treilea polițist ține martorii la distanță de incident. Femeia din imagine s-a identificat pe rețelele de socializare ca fiind Emily Weinman din Philadelphia.

Aceasta a povestit că se afla pe plajă cu fiica ei, tatăl și o prietenă și că avea alcool la ea, deși nu are 21 de ani - vârsta legală pentru consum.

Citește și
politist pe ulita
Polițist din Suceava bătut de un minor. Mașina de serviciu a agentului, distrusă cu o scândură

Emily a povestit că a fost testată cu etilotestul, rezultatele fiind în regulă. Polițiștii s-ar fi enervat după ce i-a întrebat dacă nu au ceva mai bun de făcut, iar apoi a refuzat să se identifice.

Departamentul de poliție din Wildwood a spus că nu poate comenta imaginile vizualizate de peste 2 milioane de persoane.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult