Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un hoț intră prin acoperișul unui magazin pentru a fura banii. Cum au reacționat paza și clienții | VIDEO

Un hoț a fost filmat în timp ce a pătruns prin acoperiș pentru a putea fura niște bani din zona casei de marcat într-un magazin din Anglia, în timp ce personalul stătea și privea.

Bărbatul - care este îmbrăcat într-un trening negru - se află în interiorul magazinului în timp ce pătrunde, prin acoperiș, de partea cealaltă a geamului de protecție, unde se află bunurile pe care vrea să le ia, scrie Daily Mail.

Individul se aruncă prin firele electrice din tavanul fals și coboară de partea cealaltă. În acest timp, clienții îl filmează și își continuă cumpărăturile, iar personalul magazinului și cei din pază se uită la el.

 

El golește conținutul raftului din spatele său în geanta sa și se uită la casă. Agentul de pază este descris ca „părăsind întâmplător locul faptei”.

O înregistrare video a incidentului care circulă pe rețelele de socializare a stârnit numeroase comentarii vehemente.

Citește și
hot masina
Un hoț ghinionist a rămas blocat în bolidul de lux pe care voia să îl fure. Imaginile surprinse de proprietarul mașinii

 „Aceasta este Marea Britanie”, spune un internaut.

Altul a adăugat: „Tipul de la securitate este acolo pentru a se asigura că noi, clienții, plătim pentru bagaje și nu le luăm!!”.

Mulți oameni au speculat în glumă că hoțul din videoclip ar putea fi doctor sau inginer datorită abilităților sale tehnice.

O persoană a concluzionat: „Îmi pare rău pentru oamenii din Marea Britanie. Jaf în plină zi, iar guvernul este de acord, deoarece nu vrea să-i închidă pentru totdeauna”.

De asemenea, câțiva clienți pot fi văzuți în magazin în timp ce își fac cumpărăturile - inclusiv un alt individ mascat care pleacă chiar în momentul incidentului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult