Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un bărbat este bătut cu bestialitate de doi indivizi, într-un autobuz. „Mi-a spart capul” | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

La Pitești, doi bărbați - tată și fiu - sunt cercetați de poliție, după o bătaie iscată în autobuz și continuată apoi pe stradă. Victimele sunt alți doi bărbați, dintre care unul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Scandalul iscat într-un autobuz din Pitești a fost surprins de camera de supraveghere a mașinii. În imagini se vede cum doi bărbați îl lovesc cu pumnii și picioarele pe unul dintre călători. Acesta i-a acuzat pe cei doi că ar fi vrut să-l buzunărească.

Victimă: „Mi-am dat seama că a băgat mâna pe dedesubt, ca să ajungă la buzunarul meu, și atunci l-am împins de lângă mine și i-am spus ce face. S-a întors cu fața, nu m-am așteptat, mi-a tras un pumn, i-am tras și eu un pumn, și de atunci a început tot vacarmul. Mi-a spart capul, m-am trezit cu sângele pe față, lumea a început să țipe”.

Bătaia s-a derulat sub privirile îngrozite ale celorlalți călători, care n-au apucat să intervină în învălmășeală.

Manuel Rotaru, directorul companiei de transport: „Oamenii au început să solicite să se deschidă ușile, să coboare. Niciun cetățean din autobuz nu a intervenit în sprijinul cetățeanului agresat”.

Citește și
bataie autobuz
Scandal monstru într-un autobuz, în Pitești. Doi bărbați, tată și fiu, au bătut un călător dintr-un motiv uluitor. VIDEO

Scenele violente au continuat, însă și într-o stație, unde victima a fost urmărită de cei doi agresori. Un șofer a oprit și a încercat să calmeze spiritele, dar a fost, la rândul lui, lovit bestial.

Victimă: „L-a trântit pe jos. A venit cu un cuțit mare și a vrut să îl taie pe băiatul ăsta. Lui băiatul ăsta i-a spart capul mult mai rău decât mie, tot așa, cu acel obiect înfășurat în cârpă, cred că era un drug de fier, probabil”.

Alertați prin 112, polițiștii i-au identificat pe suspecți, un bărbat de 41 de ani și fiul lui, de 15. Adolescentul a fost plasat sub control judiciar, iar tatăl lui este cercetat în libertate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult