Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiat agresează cu un cuțit o altă persoană în plină stradă. Gestul trecătorilor. VIDEO

Momentul în care un adolescent agresează cu un cuțit o altă persoană în Londra, în plină stradă, a fost filmat de martori.

Incidentul filmat în Londra a avut loc în apropiere de stația de metrou Upton Park. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost înjunghiat în mână după o altercație cu o altă persoană înarmată cu un cuțit de mari dimensiuni, relatează Daily Mail.

Mai mulți trecători au sărit să aplaneze conflictul făcând cercuri în jurul celor două persoane implicate în incident. Un adolescent de 16 ani a fost apoi reținut de poliție pentru vătămare corporală gravă.

Asemenea cazuri s-au înmulțit în capitala britanică.

Ministerul britanic de Interne anunţa în luna aprilie măsuri menite să curme violențele din Londra, în special atacurile cu cuţite şi acid.

Fenomenul îi afectează îndeosebi pe minori. Tot mai mulţi dintre ei poartă arme albe. Bandele de cartier folosesc platformele online pentru a promova agresivitatea, iar disputele dintre tineri escaladează rapid.  Adolescenţi cu fețele mascate îşi flutură armele pe muzică pentru a se provoca reciproc.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult