Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care o mamă și cei doi copii sunt spulberați de mașină pe o trecere de pietoni din Buzău

Your browser doesn't support HTML5 video.

O mamă și cei doi copii ai ei au fost izbiți de o mașină pe o trecere de pietoni din centrul orașului Buzău. Scenele șocante au fost surprinse de o cameră de supraveghere.

Atentie, imagini și detalii care vă pot afecta emoțional! Accidentul s-a petrecut marți, la prânz, pe un bulevard intens circulat din Buzău. Mama, de 27 de ani, împreună cu cei doi copii, unul de 6 ani, celălalt de doar 8 luni, erau deja pe trecerea de pietoni când șoferul a intrat cu viteză în ei.

Femeia își ținea copilul cel mic la piept, într-un sistem de purtare a bebelușilor, iar pe cel mare îl ținea de mână când au fost pur și simplu spulberați.

Imaginile suprinse de camera de supraveghere i-au șocat atât pe polițiști, cât și pe medicii de la ambulanță. Printr-un noroc, cei trei au scăpat cu viață. Cei mici s-au ales cu traumatisme la nivelul feței și la cap, în timp ce mama lor are o contuzie de bazin. În schimb, femeia este în stare de șoc.

Între timp, șoferul a fost testat și a reieșit că nu consumase alcool sau droguri. Poliția a deschis pe numele lui un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Citește și
Marius si Luminita
Ce s-a descoperit despre Marius, bărbatul care și-a ucis cu sălbăticie soția și apoi a făcut accident

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult