Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul când vânzătorul unui magazin a atacat cu o macetă mașina unui hoț

Your browser doesn't support HTML5 video.

O tentativă de jaf s-a transformat într-o adevărată scenă de film de acţiune la o benzinărie din Alabama. Şi totul a fost filmat de camerele de supraveghere.

Povestea a început când un client a scos cuţitul, cerându-i vânzătorului banii din casa de marcat. Spre surprinderea lui, vânzătorul a scos şi el o macetă.

Când hoţul a vrut să fugă, vânzătorul a apăsat pe un buton şi a blocat automat uşa. A urmat o răfuiala care a provocat distrugeri în magazin, iar hoţul a reuşit să iasă după ce a spart geamul uşii de la intrare.

Vânzătorul l-a urmărit afară, ca să descopere că hoţul avea şi o complice, o femeie care îl aştepta cu maşina pornită. În timp ce vânzătorul s-a apucat să lovească maşina cu maceta - ca să fie mai uşor de găsit de poliţie a explicat el apoi - hoţul s-a întors înăuntru şi a luat casa de marcat cu totul. Cei doi au reuşit să fugă, dar au fost prinşi în scurt timp.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

Citește și
barbat cu maceta
Jaf cu maceta la un cazinou din Timişoara. Reacţia salvatoare a unui angajat

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult