Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momente de groază pentru un pilot, după ce o pasăre uriașă i-a spart parbrizul avionului și l-a umplut de sânge

Un pilot a trecut prin momente de groază când o pasăre uriașă s-a lovit de parbrizul avionului, pe care l-a spart, împroșcându-l cu sânge pe față și uniformă. Pilotul și-a menținut calmul până în momentul când a adus avionul în siguranță la sol.

Pasărea, care a murit imediat după impact, și a rămas blocată pe jumătate în cabina de pilotaj, ar fi fost un condor andin uriaș. Pilotul Ariel Valiente și-a păstrat sângele rece și a procedat exact ca în manualul de zbor, înregistrând și momentele de după impact.

Pe imaginile dure se poate vedea că este acoperit de sânge și bucăți din trupul păsării uriașe, arată publicația Daily Star.

Chiar dacă resturile păsării îi blocau vizibilitatea, zborul a decurs conform planului, iar pilotul a aterizat în siguranță.

Citește și
avion american f-16
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în munții din Virginia, după ce a fost urmărit de aeronave de luptă F-16

Condorul uriaș poate ajunge până la 3 metri lățime și ar putea fi pasărea care s-a izbit de parbrizul avionului lui Ariel, după cum a fost identificat în imagini.

După postarea videoclipului, un instructor de zbor a explicat că menținerea calmului este unul dintre elementele fundamentale ale antrenamentului de bază.

Autoritățile aviatice nu au reușit încă să determine altitudinea avionului, experții încercând acum să afle traseul pe care îl urma aeronava în momentul în care s-a ciocnit cu pasărea uriașă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult