Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moldovean împuşcat în cap în Italia. Cum şi-a supărat vecinul care avea un arsenal în casă

Un tânăr din Republica Moldova, stabilit în Italia, a fost împuşcat în cap în Leini, o periferie a oraşului Torino, de un vecin.

Moldoveanul, în vârstă de 27 de ani, a fost împuşcat cu pistolul în cap de Michele Prima, vecinul său italian de 56 de ani. Cei doi locuiau în acelaşi imobil din Leini, unde moldoveanul se stabilise în urmă cu circa un an. Se pare că Prima era chiar proprietarul casei şi a tras chiar când tânărul se pregătea să iasă din imobil.

Tânărul a supravieţuit, deşi glonţul i s-a înfipt în tâmplă, scrie Quotidiano Canavese. Este în stare gravă la spital, în vreme ce italianul a fost reţinut de carabinieri.

În casa agresorului, oamenii legii au găsit, pe lângă pistol, un adevărat arsenal: 4 puşti de vânătoare, 4 carabine şi un al doilea pistol, toated deţinute legal. Conflictul ar fi pornit din cauză că moldoveanul nu îşi plătea la timp chiria, scrie presa locală.

Citește și
shooting sua
Un tânăr şi-a împușcat mortal iubita şi membrii familiei. Suspectul este de negăsit

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult