Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Modul înfiorător în care un bărbat și-a ucis mama. Cum a fost găsită femeia

Un bărbat de 47 de ani din Statele Unite a fost arestat, după ce și-a sfâșiat mama cu o sabie lungă de jumătate de metru.

Potrivit declarațiilor oficialilor, când aceștia au intervenit, bărbatul le-ar fi zis că mama sa este în casă și doarme. După ce polițiștii au verificat casa în care femeia stătea cu fiul său, corpul acesteia fost găsit într-o pubelă de gunoi, cu numeroase urme de cuțit în zona pieptului, potrivit The Sun. La puțin timp după, s-a găsit și sabia cu care ar fi omorât-o pe mama sa.

Autoritățile bănuiesc că bărbatul a vrut să arunce rămășitele mamei sale în pubelă pentru a fi colectate. Ulterior, suspectul, care este bănuit că ar avea probleme psihice, și-a recunoscut crima. ,,Nu este clar motivul pentru care a avut loc acest eveniment tragic. Deși au mai fost raportate apeluri despre comportamentul bărbatului, nu am știut despre probleme de natură domestică din trecutul lui”, a declarat șeful poliției. În prezent bărbatul este arestat și își așteaptă procesul care va avea loc pe 14 august.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult