Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moarte suspectă la Târgu Jiu. Cadavrul unul bărbat, găsit plutind în zona unui baraj

Your browser doesn't support HTML5 video.

Moarte cu semne de întrebare în Târgu Jiu. Trupul neînsufleţit al unui bărbat de 49 de ani a fost văzut plutind chiar în zona barajului hidrotehnic de pe râul Jiu.

Ulterior, s-a dovedit că este vorba despre un angajat al barajului, însă nimeni nu ştie cum a ajuns în apă. Cazul a intrat şi în atenţia inspectorilor de muncă.

Bărbatul de 49 de ani era angajat la hidrocentrala de pe Jiu şi cel mai probabil ar fi căzut de la înălţime. Familia acestuia a anunţat dispariţia sa la poliţie, dar nimeni nu a ştiut unde să îl caute. Vineri, însă, un coleg a observat trupul neînsufleţit plutind pe apă. În scurt timp, echipe ale pompierilor militari au ajuns în zonă.

”S-a intervenit la faţa locului cu două pârci pneumatice, o autospecială cu apă şi spumă şi ambulanța SMURD, cu ajutorul uneia dintre bărci a fost scoasă persoana în cauză”, a transmis Robert Popescu, ISU Gorj. Un medic a examinat trupul bărbatului şi a constatat că decedase de cel puţin câteva ore ore.

”Din apă a fost extrasă o persoană în rigiditate, deci e mort de mai mult timp. Rigiditatea se instalează după 4 ore, persoană e în rigiditate, e foarte rece”, a explicat Maria Boncea, Ambulanţa Gorj. Întâmplarea a ajuns şi în atenţia inspectorilor de muncă care au deschis un dosar de cercetare. Cazul este considerat accident de muncă pentru că decesul bărbatului s-a produs în timpul programului de lucru.

Citește și
crima
Strănepotul poetului George Coşbuc ar fi ars de viu într-o centrală de uscat lemne

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult