Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moarte suspectă, în județul Vaslui. O femeie, gasită fără suflare în casa unde locuia alături de concubin

Your browser doesn't support HTML5 video.

Moarte suspectă, într-un sat din județul Vaslui. O femeie de 44 de ani a fost gasită fără suflare în casa unde locuia alături de concubinul său, de 48 de ani.

Cei doi erau împreună de mai bine de 20 de ani, iar din relația lor s-au născut patru copii. Bărbatul era cunoscut în sat pentru scenele de gelozie, iar anchetatorii îl consideră principalul suspect. L-au reținut, iar acum așteaptă rezultatul necropsiei.

Barbatul și-a sunat nora și a anunțat-o că mama-soacră nu se simte bine.

Nicoleta Lepadatu, nora victimei: „A venit tata la mine aseară la 11.55 şi a zis că, tată, hai la vale, că lu mamă-ta îi e rău. Ce a păţit?! Nu ştiu, îi e rău. Am mers. Nu putea să vorbească. Atunci i-am zis tatei, în caz că îi e rău, suni salvarea. Aşa şi fac, a spus el”.

Din păcate, după câteva ore, femeia n-a mai dat semne de viaţă.

Citește și
crima vaslui
Un bărbat din Vaslui şi-a ucis fratele mai mare, apoi şi-a sunat mama, ca să vină să vadă

Nicoleta Lepadatu, nora victimei: „Nu ştiu ce s-a întâmplat. Se mai certau, dar nu o bătea. Eu sunt de doi ani aici, sunt măritată cu fiul lor. E gelos? Gelos e orice bărbat”.

Localnic: „Aşa ceva nu se face. Nu se pot înţelege, tu o iei la stânga, eu la dreapta. Dar nu o omori”. Nora: „Nu cred că omorât-o, nea Ioane, nu cred că a omorât-o tata”.

Vestea că femeia a murit i-a surprins pe vecini, care se gândesc că și-a găsit sfârșitul fie din cauza băuturii, fie din cauza concubinului gelos.

Localnic: „Sunt geloşi. Ei îi plăcea băutura mult. El nu prea bea”.

Pentru că victima este o femeie tânără, fără afecţiuni medicale cunoscute, moartea ei este considerată suspectă de anchetatori. Concubinul său a fost audiat ore în şir.

Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui: „Pentru că există suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții, a fost informat procurorul de serviciu și se fac cercetări pentru violență în familie, raportată la infracţiunea de omor”.

Suspectul a fost reţinut în cursul nopţii, urmând ca vineri să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Medicii legişti vor stabili cauza decesului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult