Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moarte oribilă pentru un muncitor, pe şantierul podului Brăila - Tulcea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie pe şantierul deschis pentru construirea podului dintre Brăila şi Tulcea.

Luni dimineaţă, în timpul descărcării, mai multe ţevi din PVC au căzut peste un şofer care ajută la desfacerea încărcăturii. Bărbatul de 51 de ani, din judeţul Mureş, a fost prins sub tuburile uriaşe şi a pierit pe loc. Accidentul este cercetat de Parchet şi de Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila.

Nenorocirea s-a produs dimineaţa, în jurul orei 8 şi jumătate, când mai mulţi muncitori încercau să descarce ţevile de pe o maşină care le transportase pe şantier. Şoferul desfăcea legăturile, în timp ce un motostivuitor începuse deja să ridice materialele.

Din primele informaţii, bărbatul era angajat la o firmă subcontractată de constructorul care se ocupă de ridicarea podului.

Inspector Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila: "Bărbatul de 51 de ani din judeţul Mureş, în timp ce ajută la descărcarea unui transport din ţevi din PVC a fost prins sub acestea, la scurt timp survenind decesul."

Citește și
ambulanta accident
Muncitori transportați cu arsuri la spital, după un accident la Şantierul Naval din Orşova

Liviu Arhire, inspector şef ITM Brăila: „La acest moment am contactat şi un expert pentru a ne da mai bine seama ce s-a întâmplat în momentul producerii evenimentului.”

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar şi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie a muncii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult