Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moarte misterioasă la bordul unui vas de croazieră. O femeie a căzut de la 40 de metri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Moarte misterioasă la bordul unui vas de croazieră din Caraibe. O pasageră americană a murit după ce a căzut de pe o punte a vasului, aflată de la 40 de metri înălţime faţă de apă. Dar se pare că aceasta nu este întreaga poveste.

Aşa că timp de câteva zile, pasagerii s-au simţit ca într-un roman de Agatha Christie.

În jurul orei 3:00 dimineaţa, pasagerii vasului Royal Princess, aflat în croazieră în Caraibe, au fost treziţi de un anunţ făcut prin megafoane şi adresat personalului.

A fost tot ce au aflat pasagerii, până când au ajuns în Aruba, unde vasul era aşteptat de poliţie. Atunci au fost informaţi că a existat un accident şi că nu pot coborî de pe vas până când nu le dau voie anchetatorii.

Martor: "Erau mai multe poveşti care circulau pe vas."

Citește și
arges, crima, davidesti,
Un argeșean și-a ucis prietenul la băutură. Ce le-ar fi spus martorilor

Ce se ştie sigur e că o femeie de 52 de ani a căzut de la câteva zeci de metri, pe o barcă de salvare. Presa din Aruba scrie că exact înainte să cadă, se certase cu un bărbat. La bord însă, mai circulau şi alte informaţii.

Martor: "Din câte am auzit, femeia a fost asfixiată, strangulată mortal. Apoi a fost împinsă peste bord şi a căzut pe barca de salvare numărul doi."

FBI a preluat ancheta, suspectând o crimă. Soţul femeii, care era şi el la bord, nu este considerat suspect. În ce-i priveşte, după ce criminaliştii şi-au făcut treaba, cei 3.500 de pasageri şi-au continuat croaziera.

Martor: "După o zi sau două, lucrurile s-au liniştit şi toată lumea şi-a văzut de călătorie."

Vasul Royal Princess are 19 punţi, iar promenada de pe puntea 16, de unde a căzut femeia, se află la o înălţime de 40 de metri faţă de ocean.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult