Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Biciclist, omorât în bătaie pe o stradă lăturalnică din Baia Mare. Cum a fost găsit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un biciclist în vârstă de 59 de ani a fost omorât în bătaie pe o stradă lăturalnică din Baia Mare. Un localnic a sunat după ajutor, imediat ce l-a găsit în agonie pe asfalt.

Bietul om a fost transportat de urgenţă la spital, însă trei zile mai târziu a murit, iar rezultatul necropsiei arată fără dubii că a avut parte de o moarte extrem de violenţă.

Biciclistul se plimba pe o stradă din Baia Mare, iar potrivit surselor din anchetă, doi indivizi l-au acostat pe o stradă lăturalnică. I-ar fi cerut bani bărbatului, însă cum au fost refuzaţi, unul dintre ei - un bărbat de 30 de ani - a tăbărât pe el şi l-a snopit în bătaie, cu pumnii şi cu picioarele.

Apoi l-a abandonat într-o baltă de sânge, pe asfalt. Un trecător l-a găsit pe rănit, plin de răni, şi a sunat după ajutor la 112. Bărbatul a fost internat de urgenţă la spitalul din Baia Mare, însă cu toate eforturile medicilor, s-a stins după trei zile.

Suspectul de crimă, în vârstă de 30 de ani, ar fi fost văzut de câţiva martori, în momentul în care a fugit de la locul agresiunii, aşa că acum, pe baza tuturor probelor, a fost arestat pentru 30 de zile.

Citește și
mama
Ce au descoperit anchetatorii în urma necropsiei în cazul băiatului omorât în bătaie de mama sa

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult