Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Misterul unui cadavru găsit lângă un sat din Argeş. "Nu ştiu ce moldovean a fost pe la noi"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este anchetă în Călineşti, Argeş, după ce trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit într-un canal, sub un pod, la marginea unui câmp.

Victima părea să zacă acolo de mult timp, iar cel care l-a găsit, un sătean venit cu animalele la păscut, a anunţat imediat autorităţile. Medicii legişti urmează să stabilească exact cauza morţii.

Trupul bărbatului a fost găsit în canal, la circa 200 de metri de casele sătenilor. Joi de dimineaţă, un bărbat care-şi ducea vacă la păscut a făcut tristă descoperire.

„A chemat imediat, că el a crezut că e o păpuşă, că efectiv e cu capul băgat acolo, în buruieni, decât picioarele i se văd", spune un sătean.

Oamenii spun că în urmă cu aproape o lună şi jumătate, din sat a dispărut un bărbat de 58 de ani. Omul venise din altă zonă a ţării şi nu mai avea decât o rudă îndepărtată, care ar fi anunţat poliţia despre dispariţie.

„Nu ştiu ce moldovean a fost pe aici pe la noi şi e dispărut de vreo două luni", spune o femeie din sat.

Autopsia va stabili dacă bărbatul a murit din cauze naturale sau a fost ucis. Poliţiştii verifică ipoteza că ar fi vorba despre bărbatul diparut din sat, în urmă cu o lună şi jumătate. Deocamdată au deschis un dosar de moarte suspectă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult