Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Minoră violată şi ucisă, într-o pădure! Ritualul satanist descoperit de poliţie la locul crimei. VIDEO

Alisa Onyshchuk, o adolescentă de 15 ani din Ucraina, a fost dată dispărută de mama ei, după ce femeia a găsit încălţămintea fiicei abandonată într-o pădure.

Tânăra plecase la şcoală în momentul în care a fost prinsă, violată şi ucisă într-un ritual satanist. Pentru a ajunge la şcoală, minora trebuia să parcurgă o parte de drum printr-o pădure, după care lua trenul pentru a ajunge în oraşul învecinat, acolo unde se ţineau cursurile.

Potrivit presei locale, Alisa a fost sugrumată de către agresor, după ce a abuzat de ea. Chipul fetei era plin de sânge, iar lângă trup poliţia a găsit capetele a doi cocoşi.

Mama fetei a fost cea care a realizat dispariţia, după ce a folosit acelaşi drum pentru a ajunge în oraş, iar în pădure a descoperit încălţămintea fiicei. A mers la şcoală, acolo aflând că Alisa nu a ajuns în acea dimineaţă la cursuri.

Căutările au durat 24 de ore. Trupul a fost găsit abandonat în pădure.

"Potrivit medicilor legişti, victima a fost violată şi sugrumată până a murit", a declarat un purtător de cuvand al poliţiei.

Autorităţile caută un bărbat cu vârsta cuprinsă între 35 şi 45 de ani. Se pare că individul a fost văzut de localnici în apropiere de gară înainte ca fata să dispară.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult