Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajul șocant transmis de un copil de 7 ani autorităților, după ce și-a găsit mama ucisă

Înregistrarea șocantă a unui apel la numărul de urgență în care un copil de 7 ani anunță că mama lui a fost ucisă a fost făcută publică, luni, de autoritățile din Washington. ”Cineva mi-a ucis mama”, sunt primele cuvinte ale copilului.

Daniel Kenison și Brenda Kolbert au fost găsiți împușcați în casa lor din Spokane Valley în august 2016. Luni, biroul șerifului din Spokane County a făcut public apelul inițiat de către copilul lor de numai 7 ani, pentru a trage un semnal de alarmă asupra crimelor tot mai numeroase în ultima perioadă. 

"Spokane 911", spune un dispecer la începutul apelului. ”Cineva mi-a ucis mama”, a răspuns micuțul plângând. ”Vă rog, veniți aici și chemați polițiștii”, a continuat copilul.

”Voi veni imediat ce îmi vei spune unde ești”, i-a răspuns dispecerul.

Gilberto Delgado, în vârstă de 44 de ani, fostul iubit al victimei, a fost arestat și acuzat de asasinarea mamei și a unchiului băiatului în vâstă de 7 ani. Tatăl copilului a precizat în fața anchetatorilor că micuțul se afla în mașina victimei când criminalul i-a atacat mama, scrie nypost.com

Citește și
crima, sinucidere, mures,
Gestul unui tânăr după ce și-a ucis iubita. O minune a făcut să nu sară totul în aer

Autorul crimei a fost arestat a doua zi după incident, iar procesul său urmează să înceapă în luna octombrie a acestui an.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult