Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesaje sfâșietoare după moartea lui Alex, șoferul care s-a izbit în „Zidul Morții”, la Suceava

Alex, tânărul de 28 de ani care a murit în Suceava după ce a intrat frontal cu autoturismul în peretele dintr-un sens giratoriu, cunoscut drept „Zidul Morţii”, era pasionat de mașini și motociclete.

IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI, ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Fotografiile de pe Facebook arată că tânărul iubea motoarele și viteza, iar asta l-a şi condus spre moarte, așa cum rezultă din primele cercetări făcute la fața locului. 

Alex A. a pierdut controlul volanului şi a intrat cu mare viteză în sensul giratoriu. Indicatorul din bordul maşinii s-a oprit la 140 de kilometri pe oră. A murit pe loc în impact.

Prietenii au fost șocați de vestea morții tânărului. Pagina sa de Facebook este plină acum de mesaje sfâșietoare, relatează suceavanews.ro.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag“, „Ce ai făcut, băi, Alex, băi, nu pot să cred!“, ”Îmi pare rău că ai plecat dintre noi fără să îţi iei măcar un rămas bun. Al tău verişor, Manu”, sunt câteva dintre mesajele postate pe Facebookul lui Alex.

”Accident rutier grav, vineri seara, pe raza localității Șcheia, în zona cunoscută sub numele de „Zidul Morții”. Din nefericire, un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu autoturismul în zid. Colegii noștri de la descarcerare au intervenit aproximativ 40 de minute pentru a extrage trupul neînsuflețit dintre fiarele contorsionate ale mașinii”, a transmis ISU Suceava.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult