Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Medicii au smuls capul unui bebeluș la naștere, după care l-au cusut la loc. „Ești trează, mamă? Hai să ne luăm rămas bun”

O mamă din Brazilia a povestit cea mai traumatizantă experiență prin care a trecut. Ea s-a dus la spital să nască, însă a avut parte de un scenariu rupt din filmele de groază.  

În timpul nașterii medicii i-au smuls capul bebelușului. Părinții copilului, Ranielly Coelho Santos și Victor da Silva, spun că fetița lor trăia la naștere, dar a fost ucisă de medicii care i-au rupt capul.

Deși murise, medicii au ținut să reatașeze capul copilului de corp, așa că l-au cusut la loc, conform spuselor mamei.

Părinții copilei au deschis o acțiune în justiție în urma incidentului îngrozitor petrecut la Spitalul das Clinicas din Belo Horizonte, Brazilia, pe 1 mai.

Mama susține că bunica copilei a văzut urmele copcilor și așa și-a dat seama că medicii i-au rupt capul fetiței sale la naștere.

Citește și
politicieni Canada
Motivul pentru care mai mulți politicieni din Canada au defilat în pantofi roz cu toc. „Este pur şi simplu ridicol". VIDEO

„M-am trezit. A spus: `Ești trează, mamă? Hai să ne luăm rămas bun de la fiica ta'. Apoi au adus-o îmbrăcată, împachetată", a povestit mama, conform DailyStar.

„Mama mea a văzut întreaga procedură. Ea a deschis hainele copilului, dar au încercat să o întrerupă. Atunci am văzut că gâtul ei era cusut, plin de semne", spune ea.

Ranielly era însărcinată în șapte luni când a intrat în travaliu. Bebelușul fusese diagnosticat anterior cu o problemă la plămâni, ceea ce înseamnă că existau șanse să nu supraviețuiască, dar părinții insistă că inima ei bătea înainte de a-i fi smuls capul.

„Nu am avut timp să vorbim despre asta. Au început să tragă capul copilului cu mâinile, spunându-i soției mele să împingă, dar ea nu mai avea putere. În ultimul moment în care au făcut asta, au venit mai mulți oameni și au ținut-o. M-au ținut și pe mine. I-au făcut anestezie generală, a leșinat, copilul abia a ieșit, dar ea era deja fără viață", povestește tatăl.

Tatăl ar fi fost scos din sala de nașteri după incident.

„A fost mult mai mult decât o greșeală medicală. S-a pierdut o viață, iar viața mamei era cât pe ce să se piardă și ea. Mama a fost legată în timpul nașterii, are mai multe vânătăi pe corp. Au fost mai multe greșeli succesive care au provocat această tragedie", a declarat avocatul Jennifer Valente.

Spitalul le-a propus părinților să le fie plătită înmormântarea bebelușului ca ei să nu depună plângere, însă oferta a fost refuzată.

„Chiar dacă nu o va aduce înapoi, sper ca ceea ce mi s-a întâmplat mie să nu i se întâmple altei mame. Am fost tratată ca un animal, nimeni nu m-a respectat. Este foarte trist", a spus femeia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult