Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Masacru în California. Un bărbat și-a împușcat soția și copiii, după care s-a sinucis

Autoritățile din California prezintă povestea tragică a unui bărbat care și-a împușcat mortal soția și pe trei dintre copii săi, după care s-a sinucis. La nici 24 de ore înainte de incident, femeia obținuse un ordin de restricție împotriva acestuia.

Departamentul de Poliție din San Diego a declarat că incidentul au avut loc în Flintridge Drive, în cartierul Paradise Hills din San Diego, California.

Potrivit autorităților, bărbatul și-a ucis soția și pe trei dintre copiii săi, al patrulea fiind singurul care a scăpat cu viață în urma masacrului. Acesta a fost internat în stare gravă la spital, relatează DailyMail.

Poliția a identificat că morții sunt José Valdivia, 31 de ani, Sabrina Rosario, 29 de ani și copii pe care îi aveau împreună Enzie, 3 ani, Zuriel, 5 ani și Zeth, 11 ani.

Cel de-al patrulea copil, Ezekiel, în vârstă de 9 ani, este în stare critică la spital, după ce a fost supus la mai multe intervenții chirurgicale.

Citește și
Singapore
Povestea de coșmar a copilului crescut într-o cutie de pisici. Cum a fost ucis de părinți

Poliția a fost alertată de o vecină care a auzit certurile între soți, urmate de mai multe focuri de armă. La fața locului aceștia au găsit cele cinci persoane împușcate.

Matt Dobbs, un oficial al poliției, a declarat reporterilor că incidentul „este un caz tragic de violență în familie”.

Poliția a declarat că împușcăturile au avut loc la mai puțin de 24 de ore după ce femeia de 29 de ani a primit un ordin de restricție împotriva soțului.

Sora femeii ucise susține că aceștia se aflau în plin proces de divorț.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult