Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mărturiile înfiorătoare ale unei femei care a fost violată ani la rândul de propriul tată

O femeie care a fost violată timp de mai mulți ani de propriul tată a rupt tăcerea despre abuzurile pe care le-a îndurat, într-o carte autobiografică.

Caryn Walker a fost agresată timp de opt ani chiar de propriul tată. Femeia și-a făcut curaj să povestească despre abuzurile trăite pentru a le încuraja și pe alte femei să rupă tăcerea și să vorbească despre aceste tragedii, potrivit Daily Mail.

Victima și-a schimbat și numele pentru a rupe orice legătură cu bărbatul despre care spune că i-a distrus viața. „Într-o zi, l-am descoperit pe tatăl meu stând în fața ușii dormitorului meu. M-a obligat să mă uit la o revistă pentru adulți. Nu mi-am dat seama ce își dorea de la mine. Când a observat că nu am nicio reacție a început să-mi povestească faptul că așa mă voi dezvolta și eu.

A doua noapte s-a întors, dar de data aceasta fără revistă. A început să mă atingă nepotrivit și îmi tot repeta că toți părinții fac asta cu fetițele lor. Mi-a distrus viața. M-am simțit murdară și rușinată, vinovată pentru tot ce s-a întâmplat”.

 

Citește și
Batrana violata
Femeie de 79 de ani, violată de un vecin pe care îl cunoștea de-o viață

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult