Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mărturiile cutremurătoare ale tatălui fetiței care a fost bătută crunt de mama ei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Femeia din Contanța care s-a filmat în timp ce își lovea fără milă fetița de nici 3 ani nu mai are voie să se apropie de ea două luni.

Copila și frații ei se vor întoarce acasă, după ce tatăl lor a revenit în țară, din Olanda. Bărbatul a cerut o expertiză psihiatrică a soției pe care, în fața jurnaliștilor, a descris-o drept o „mamă iubitoare”, care ar fi suferit un șoc. În același timp, susține că soția lui va pleca din locuință la părinții din Bacău.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

 

Tatăl fetiței lovită brutal de mamă a fost audiat mai multe ore la Direcția pentru Protecția Copilului din Constanța. Bărbatul, care lucrează de cinci ani în Olanda, a revenit în țară după ce imaginile în care fiica lui este maltratată au început să circule între rude.

Tatăl fetiței agresate: „Ea este o mamă iubitoare. A fost iubitoare a avut grijă de copiii mei. Pentru că știind că au o mamă bună copiii mei, am plecat să fac un rost și, deodată, nu știu ce s-a întâmplat, un șoc, nici ea nu își dă seamă, e terminată.”

Citește și
Fetita
Imagini șocante. O mamă din Constanța s-a filmat în timp ce își bate fetița pentru a se răzbuna pe soțul ei

Descrisă de soț drept mamă iubitoare, femeia a izbucnit. Înregistrarea în care își lovește și înjură copilul de nici 3 ani a fost făcută în decembrie, anul trecut, spune poliția. După ce s-a aflat de abuz, fata a fost luată în grijă de autorități. Tatăl susține că ar vrea să o crească el pe cea mică alături de ceilalți doi copii pe care cuplul îi mai are.

Tatăl fetiței: „A zis că dacă vine tatăl copiilor, o să îmi dea copiii. Copiii au tot ce vor ei, eu vreau să îmi iau copiii azi. Mama o să stea la mama ei la Bacău și eu o să stau cu copilașii mei.”

Mihaela Ristea, DPDC Constanța: „Au avut loc discuții atât cu tatăl, cu fiica, cu bunicii, cu mama, colegii meu au concluzionat că în interesul superior al copilului este să meargă în familia tatălui, în grija tatălului.”

Un procuror de la Parchetul din Constanța anchetează abuzul la care a fost supusă cea mică. Mama - aflată deja sub control judiciar, urmează să fie supusă și unei expertize psihiatrice.

Paul Foleanu, avocatul femeii: „Să vedem dacă se impune și dacă o diagnostichează, să îi dea un tratament.”

Elena Stambuli, psiholog: „O depresie post natală sau un moment de cădere nervoasă poate face ca o mamă să își verse furia asupra copilului. Este clar că mămica respectivă are nevoie de consiliere psihologică.”

Deocamdată, femeia a primit un ordin de restricție și două luni nu are voie să se apropie de fata pe care a chinuit-o.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult