Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Manevra periculoasă a unui șofer, pe o autostradă. Poliția: ”Nu faceți așa ceva”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer a izbutit o adevărată cascadorie pe o autostradă din Ohio, pe cât de spectaculoasă, pe atât de periculoasă. "Și iresponsabilă", transmit poliţiştii.

Respectivul a condus în marșarier, întâi pe o rampă de acces, apoi pe un pasaj rutier, iar, la prima ieșire, a virat spre parcare, mergând numai cu spatele! "Nu încercaţi așa ceva", avertizează autoritățile.

Probabil sătul sau exasperat de lunga aşteptare, şoferul unui vehicul utilitar, alb, iese din coloană în marşarier. Şi continuă astfel pe breteaua care face legătura cu un pasaj, suprateran, al autostrăzii.

După ce parcurge, fără probleme, rampa de acces, şoferul mai face o manevră îndrăzneaţă. Aşteaptă culoarea roşie a semaforului, care opreşte maşinile ce veneau regulamentar pe porţiunea respectivă de drum. Şi se înscrie în trafic. Tot cu spatele.

Apoi, zăboveşte, răbdător, la stop. Iar când se face verde, continuă incursiunea nebunească. În direcţia corectă, dar el conducând, în continuare, în marşarier.

Citește și
autocar, volan, constanta, bucuresti, live, sofer,
Imagini filmate într-un autocar. Șoferul face live la volan, pasagerii dansează pe manele

După sute bune de metri, virează cu măiestrie la prima ieşire, mai face un viraj complet la dreapta - tot cu spatele - şi opreşte într-o parcare.

Vehiculul dispare, la un moment dat, din imagini, însă, din câte se pare, nu a avut loc nicio coliziune şi nici nu a fost nimeni rănit .

Pentru cei care sunt încântaţi de măiestria şoferului, departamentul transporturilor din Ohio, care a difuzat acest filmuleţ, are un mesaj imperios: ”Nu faceţi aşa ceva! E periculos şi contravine legii!”

Unii au speculat că şoferul a avut probele cu cutia de viteze şi singurul mod în care putea să conducă era în marşarier. Şi să fi fost aşa, insistă autorităţile: ”dacă aveţi probeleme cu motorul sau cutia de viteze, trageţi imediat pe dreapta şi chemaţi asistența rutieră!”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult