Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mamă, tată și fiu, ucişi în accidentul din Iași. Zona, cunoscută drept "drumul morţii"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Şi duminică a fost o zi neagră pe şosele. Doi soţi, fiul lor de 23 de ani şi o tânără de 22 s-au prăpădit într-un accident grav petrecut, în această după amiază, pe o şosea din judeţul Iaşi.

Şoferul ar fi intrat pe contrasens, moment în care maşina a fost lovită în plin de un alt autoturism. Alţi doi oameni au fost răniţi.

Accidentul a avut loc la ieşirea din comună Bălțați, pe drumul european 583. Autoturismul a derapat pe şoseaua udă, moment în care un altul a intrat în el. Ce a urmat este înfiorător. Caroseria azvârlită cât colo aduce cu o cutie de carton strivită.

Pasager Jaguar: "Domnul de aici a derapat şi ne-a luat frontal. În curbă a venit numai în derapaj. Avea viteză foarte mare".

Diana Cimpoesu, medic-sef UPU SMURD: "Din păcate toate cele patru persoane aveau leziuni incompatibile cu viaţa. S-a declarant decesul la faţa locului".

Citește și
accident Ialomita
Momente tulburătoare. Victimele accidentului din Ialomița, așteptate cu o arcadă de flori

În cealaltă maşină erau tot patru persoane, rude între ele. Doi dintre pasageri au fost transportaţi la spital.

Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iaşi: "În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă".

Zona în care s-a petrecut tragedia şi-a câştigat, în timp, tristul renume de "drumul morţii" din cauza nenorocirilor care s-au petrecut acolo.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult