Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a anunţat că i-au fost răpite soţia şi cele 2 fiice. Ce ascundea de fapt

Your browser doesn't support HTML5 video.

Americanii sunt zguduiţi de o poveste de groază care a pus capăt unei familii care părea un model.

La 3 zile după ce lansa un apel public emoţionant pentru găsirea soţiei însărcinate şi a celor două fetiţe, un bărbat din Colorado le-a mărturisit poliţiştilor că el le-a omorât pe toate.

Poliţiştii din Colorado şi agenţii FBI o căutau de trei zile pe Shannan Watts de 34 de ani, însărcinată în luna a cincea, şi pe fetiţele ei de 4 respectiv 3 ani.

Alerta a fost dată chiar de soţul femeii. Acesta a raportat că, în momentul în care s-a întors dintr-o deplasare din Arizona, a găsit în casă doar cheile şi telefonul femeii.

Christopher Watts: "Nu era acasă, Nici fetele. Era casa goală."

Citește și
ambulanta
Și-a ucis fratele cu parul, din cauza unei moșteniri. Crima a avut loc sub ochii familiei

Zeci de ore, anchetatorii au răscolit orăşelul şi împrejurimile. În tot acest timp, soţul disperat chema echipe de televiziune şi, privind drept în cameră, îşi declară dragostea şi îngrijorarea.

Christopher Watts: "Dacă sunteţi pe undeva, vă implor să vă întoarceţi acasă. Dacă cineva le ţine captive, îl rog să le elibereze. Casa e pustie fără voi. Vă implor să le daţi drumu'!"

A fost luată în calcul şi ipoteza potrivit căreia femeia ar fi părăsit deliberat domiciuliul conjugal.

Reporter: "V-aţi certat înainte să pleci?" Christopher Watts: "N-a fost o ceartă. A fost o discuţie mai aprinsă. Dar nu mai contează. Le vreau înapoi. Nu vreau decât să se întoarcă. Ideea că poate acum nu sunt în siguranţă mă sfâşie. Dacă ar fi tefere, ar veni acasă, nu? Doar asta le poate opri.."

În fotografiile şi filmuleţele postate pe reţele de socializare, Shannan părea o mamă fericită şi iubitoare. Asta e şi percepţia pe care o aveau şi vecinii despre soţii Watts.

Vecin: "Păreau o familie normală.Ea ducea fetele la piscină, iar tatăl le plimbă într-un trenuleţ de copii. Îi admiram mult pentru că erau o familie tânără. Doamne, pur şi simplu, nu miroase a bine."

Din păcate, presimţirile s-au confirmat în cel mai sumbru scenariu cu putinţă. Christopher Watts a mărturisit că şi-a ucis soţia şi fiicele, în urma unei dispute violente.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult