Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mamă a patru copii, înjunghiată mortal chiar în fața fetiței ei, în plină stradă

O tânără de 39 de ani, mama a patru copii, a fost înjunghiată mortal chiar în fața fiicei ei pe care o ducea la grădiniță. Incidentul dramatic s-a petrecut în orașul Surrey, Marea Britanie.

Femeia a fost atacată în plină stradă, în mijlocul zilei. Un bărbat a sărit dintr-o mașină și a înjunghiat-o pe Aliny Mendes care își ducea copilul la grădiniță.

Un martor la incident a declarat că femeia era cu fetița în brațe în momentul în care a fost atacată.

 

 

"Am văzut o mașină neagră din care a coborât un bărbat, care a alergat victima câțiva metri, după care a pus-o la pământ și a înjunghiat-o. Trecătorii au sărit în ajutorul ei, însă nu s-a mai putut face nimic", a precizat martorul, citat de The Sun.

Un bărbat de 40 de ani a fost arestat sub acuzația de omucidere, în timp ce al doilea bărbat, în vârstă de 50 de ani, este arestat pentru complicitate.

Citește și
medina
Copil decapitat în fața mamei din cauza religiei. Gestul care i-a adus moartea

Prietenii femeii i-au adus un omagiu acesteia, spunând că Aliny, de origine braziliană, era “o persoană minunată, care împărțea bucurie în jurul ei”.

 

 

"Făcea numai lucruri bune, iar copii ei sunt minunați. Avea trei băieți și o fată, care era cea mai mică. Abia o botezasem recent. Este o pierdere imensă pentru noi", a declarat un pastor al comunității în care locuia femeia.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult