Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Magdalena Șerban, mărturisiri despre tânăra pe care a împins-o în fața metroului: „Simțeam o ură față de ea”

Magdalena Șerban, femeia trimisă în judecată pentru omor calificat și tentativă de omor, a vorbit despre ziua în care a împins o tânără în fața metroului.

Ca urmare a gestului său, Alina Ciucu a murit lovită de metrou. O altă tânără s-a salvat în ultima clipă. Într-un interviu acordat Libertatea, femeia de 37 de ani a vorbit despre ce a simțit în ziua respectivă.

„Mi-a venit aşa o răime şi nu mai suportam pe nimeni… era să mă-mpingă ea pe mine apoi… se uita că nu aveam eu stare… am fost eu foarte supărată… avea acelaşi profil cu femeia din Spania – Iuliana – mi se sfârşise toate gândurile, toate dorinţele (…) nu mai aveam dorinţă de a continua”… simţeam o ură faţă de ea: uite cum una ca asta mi-a făcut mie rău” … dacă fac răul ăla va plăti şi Iuliana… să ia poliţia firul acţiunilor”, a declarat femeia, conform Libertatea, făcând referire la o prietenă din Spania.

După expertiza psihiatrică, specialiștii au decis că Magdalena Șerban are tulburări psihice și că avea discernământul scăzut la momentul atacului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citește și
Magdalena Şerban, crimă metrou
Crima de la metrou. Magdalena Șerban le-a spus judecătorilor de ce a împins-o pe tânără

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult