Modifica setarile cookie
Toate categoriile

"Locul blestemat" din Bistriţa în care au murit 2 şoferi. E marcat cu o cruce neagră

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 55 de ani, fost lucrător în Ministerul de Interne, ieşit la pensie, şi-a pierdut viaţa miercuri seară, în judeţul Bistriţa.

Omul se afla la volanul maşinii sale când a intrat cu viteză mare în pilonul unui pasaj denivelat. Încă nu se ştie dacă gestul său a fost premeditat. Teribilul accident s-a petrecut exact în locul în care, în urmă cu cinci luni, şi-a pierdut viaţa un tânăr de 26 de ani, în acelaşi mod.

După impactul puternic, şoferul a rămas încarcerat în resturile maşinii. Pe stâlpul de care s-a izbit este desenată o cruce neagră, iar alături erau depuse flori şi lumânări în memoria tânărului decedat în acelaşi mod.

“Dacă vă uitaţi la maşina e până în fata, chiar şi volanul e varză. Nu se vede nici o urmă de frână nimic. E în acelaşi stâlp în care a murit şi tânărul".

Echipajele de pompieri au ajuns imediat la faţa locului, după ce au auzit un zgomot puternic. Cazarma unităţii se afla în apropierea locului unde a avut loc accidentul. Bărbatul se afla în stop cardio respirator când au sosit salvatorii. Din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Citește și
vaci tren
Un tren a lovit mortal mai multe vaci lăsate la păscut

La fața locului, anchetatorii nu au găsit urme de frânare. Impactul a fost extrem de violent, ceea ce sugerează că bărbatul circula cu viteză foarte mare. Polițiștii continua cercetările şi urmează să stabilieasca împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult