Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Înjunghiată și lăsată să sângereze. Fosta parteneră a notarului din Mureș luptă să își facă dreptate. „Justiția nu vede”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Notarul din județul Mureș, care la sfârșitul anului trecut a încercat să își ucidă fosta iubită, a obținut o nouă amânare a procesului și rămâne în arest la domiciliu.  

Între timp, femeia, care a avut nevoie de săptămâni de recuperare, încearcă să dovedească vinovăția fostului partener și premeditarea faptei. La șapte luni de la atac, cei doi s-au întâlnit în sala de judecată, la Curtea de Apel Mureș.

Pe 9 decembrie anul trecut, femeia s-a întâlnit cu fostul partener, un cunoscut notar din județul Mureș. Bărbatul ar fi înjunghiat-o de mai multe ori, apoi a urcat-o în mașină și s-a plimbat cu ea, în timp ce victima sângera puternic. Un echipaj de poliție a salvat-o pe tânără, după ce l-a oprit întâmplător pe șofer în trafic.

Individul a fost imediat arestat preventiv, însă luna trecută a fost lăsat în arest la domiciliu. A declarat atunci în fața magistraților că regretă cele întâmplate și că nu avea intenția să își omoare fosta parteneră.

Între timp, victima, care a fost la un pas de moarte după ce a fost înjunghiată și a avut nevoie de multe săptămâni de îngrijiri medicale, speră ca instanța să-i facă dreptate.

Citește și
accident
O femeie din Mureș a fost lovită mortal de o mașină pe trecerea de pietoni. Momentul a fost surprins de camere

Cristina Oltean, victimă: „Nu pot să cred cum a fost aprobat arestul lui la domiciliu. Nu este zi să nu mă gândesc la ce am pățit. Nu pot să cred cum justiția nu vede felul lui macabru cu care m-a purtat efectiv trei ore. Nu cred că îi pare rău, dacă îi părea rău mă ducea la spital în seara aceea”.

Avocatul femeii vrea ca suspectul să fie acuzat de o faptă mai gravă decât cea stabilită de procuror.

Cezara Bogoș, avocata victimei: „S-a solicitat schimbarea încadrării juridice din tentativă la omor în formă simplă, la omor calificat. Urmează la termenul următor să dezbatem această problemă și să fie audiați martorii”.

Cei doi s-au întâlnit în sala de judecată.

Vasile Costea, avocatul notarului: „Da, a fost prezent. Suntem pe procedura de judecată”.

Cauza a fost amânată din motive procedurale.

Cristina Oltean, victima: „Chiar am crezut că o să se soluționeze pentru că stresul e foarte mare. Nu mai am putere. Îmi este teamă că o să facă din nou ceea ce a făcut, cel mai probabil o să ne caute. Știe unde locuim”.

Un nou termen a fost stabilit pentru luna viitoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult