Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Înjunghiat și lăsat să moară pe o bancă de cel mai bun prieten. Crima înfiorătoare care a îngrozit Slobozia. „Era băiat bun”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crimă înfiorătoare în orașul Slobozia din județul Ialomița. Un bărbat de 36 de ani a fost înjunghiat noaptea pe stradă și lăsat să moară, chiar de cel mai bun prieten al său.  

Echipajele medicale sosite la fața locului au încercat să îl resusciteze, însă fără succes. Surse din anchetă spun că între cei doi tineri ar fi izbucnit un scandal din cauza unor datorii pe care agresorul le avea la celălalt. Potrivit procurorilor, amândoi se aflau sub influența alcoolului.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Tânărul ucis cu cruzime de cel mai bun prieten a fost găsit de o femeie. Era pe o bancă, în zona Pieței Mari, în centrul orașului Slobozia. Inițial, femeii i s-a părut că doarme.

Femeie: „Băiatul era întins pe canapea. Cred că era mort, că am intrat în casă, m-am dezbrăcat și am zis să fac o faptă bună. L-am rugat pe tatăl meu să coboare împreună cu mine”.

Citește și
Kevin Monahan
Bărbat condamnat pentru crimă, după ce a împuşcat o tânără care intrase din greşeală cu maşina pe aleea din faţa casei sale

Reporter: Ce ați văzut? Era pe bancă?

Femeie: „Da, era cu fața în jos. Nu mai mișca când am sunat la Salvare. A venit și Poliția și l-a întors și au văzut că era înjunghiat”.

Viorica Dinu, prim-procuror la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Ialomița: „S-a stabilit că moartea victimei a fost violentă, datorându-se hemoragiei interne și externe. Instanța competentă, respectiv Tribunalul Ialomița, a admis propunerea unității noastre de Parchet și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile”.

La scurt timp după comiterea crimei a fost găsit și agresorul. A fost audiat de anchetatori și în cele din urmă a recunoscut oroarea.

Cei doi s-au certat și s-au bătut la colțul străzii. Într-un moment de furie, agresorul l-a înjunghiat pe bărbatul de 36 de ani, acesta a încercat să ceară ajutor și a ajuns la o bancă, unde s-a prăbușit.

Bărbat: „A fugit de la garsoniere, l-a prins din urmă, i-a dat două, trei lovituri de cuțit l-a lăsat lat acolo și a plecat. Pe urmă a venit Poliția. Adurat până la 01:00 noaptea. Așa ceva nu se întâmplă. Numai drogați”.

Femeie: „Era băiat bun, muncitor”.

Reporter: Știți ce s-a întâmplat? Are și un copil?

Femeie: „Nu, nu. Da, are un băiat. Era un băiat bun”.

Bărbat: „Cunoștințe, dar nu se face așa ceva la cunoștințe, la o distracție sau ceva”.

Cei doi se cunoșteau de câțiva ani. Au lucrat împreună ca șoferi în Italia, iar de câteva luni s-au întors acasă.

Principalul suspect a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este acuzat de omor calificat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult