Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Îngropați în beton, la temelia unui hotel. Ipoteză șocantă după dispariția misterioasă a unor muncitori

Autoritățile din Rusia ar fi suspendat anchetarea unui caz de dispariție a unor muncitori sârbi, despre care se suspectează că ar fi fost uciși și îngropați în beton, la fundația unui hotel în Soci, relatează Telegraf.rs.

Autoritățile din regiunea Krasnodar ar fi suspendat anchetarea dispariției unui grup de muncitori sârbi care lucrau la un hotel din nordul orașului Soci, pe coasta Mării Negre.

Nu se mai știe nimic de soarta lor din 2013 iar dispariția lor este învăluită în mister. Presa sârbă înaintează ipoteza ca muncitorii să fi fost uciși și îngropați în beton la fundația unui hotel și a unui club de iaht.

Autoritățile ruse ar fi suspendat ancheta pentru că ar trebui să demoleze clădirile din acest caz, relatează publicații rusești citate de Telegraf.rs.

Muncitorii sârbi ar fi dispărut în 2013 după ce s-au confruntat cu un membru al mafiei rusești. Figură controversată Sergei Zirinov i-a angajat pe sârbi pentru construcția unui complex hotelier în Soci, dar muncitorii s-au răzvrătit iar apoi au dispărut.

Sergei Zirinov a fost arestat în 2013 pentru tentativă de crimă. Apoi a fost acuzat de furt și multiplu asasinat și condamnat la 22 de ani de închisoare.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult