Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident tragic în Târgu Mureș. O femeie de 43 de ani a murit călcată pe tren

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 43 de ani, din Târgu Mureș, a sfârșit sub roțile trenului. S-a întâmplat chiar înainte ca garnitura să intre în gară, într-o zonă cu două spitale private.

Amănunt ce ar putea conta în anchetă: polițiștii încă nu au stabilit împrejurările în care s-a produs accidentul. Cert este doar că mecanicul locomotivei nu a mai avut timp să frâneze.

Accidentul s-a petrecut cu puţin înainte de ora opt. Nimeni nu a văzut cum a apărut femeia pe șine. În zonă nu există treceri amenajate.

Andreea Pop, purtător de cuvânt IPJ Mureş: "La faţa locului au venit mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe. Trenul de 80 de tone a trecut peste femeie, iar pentru scoaterea trupului a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare".

Sebastian Mocan, Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş: "A fost o intervenţie dificilă, persoana fiind prinsă exact sub tren, tonajul mare al locomotivei a pus în dificultate intervenţia".

Citește și
Nenorocire în familia unui tânăr din Prahova. Băiatul şi-a găsit sfârşitul spulberat de tren
Nenorocire în familia unui tânăr din Prahova. Băiatul şi-a găsit sfârşitul spulberat de tren

Trupul femeii a fost transportat la Institutul Medico-Legal, pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii caută explicații pentru accident. Anchetatorii nu au dat până acum detalii despre identitatea victimei.

Nu este exclus ca gestul să fi fost premeditat. Deocamdată, a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult