Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident șocant la o reuniune de clasă. Cum s-a răzbunat pe un fost coleg după 50 de ani

Un bărbat de 69 de ani din Thailanda și-a împușcat mortal un fost coleg de școală în timpul unei reuniuni, după ce l-a acuzat că l-a agresat în adolescență.

Thanapat Anakesri a așteptat mai bine de 50 de ani ca să se răzbune pe fostul său coleg. În timpul unei reuniuni cu foștii colegi de școală, acesta l-a confruntat pe Suthat Kosayamat și i-a spus să-și ceară iertare pentru că l-a agresat când cei doi aveau 16 ani.

Suthat i-a răspuns însă că nu își aduce aminte să fi existat vreo problemă între ei. Această reacție l-a scos din minți pe Thanapat, fost ofițer al forțelor navale, care a scos o armă și și-a împușcat mortal fostul coleg, potrivit Metro.

"Thanapat obișnuia să se bea și să se plâgă de faptul că este agresat de Suthat. Nu a uitat niciodată asta. Dar lucrurile astea s-au întâmplat cu atât de mult timp în urmă, că nu mi-am imaginat că și-ar ucide prietenul astfel. Suntem toți șocați", a povestit un fost coleg al celor doi, care a organizat întâlnirea.

Suthat a fost transportat de urgență la spital, unde a murit în cele din urmă. Poliția a demarat căutările pentru a-i da de urmă lui Thanapat, care a reușit să fugă de la locul crimei.

Citește și
Povestea băbatului care a mărturisit că a comis 32 de crime
Povestea băbatului care a mărturisit că a comis 32 de crime. A început când avea 13 ani

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult