Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident dramatic în Năsăud. Un bărbat și-a atacat mama cu toporul până a băgat-o în comă

Vechi neînțelegeri în familie au degenerat în mod dramatic, luni seară, în orașul Năsăud. Orbit de furie, un bărbat de 34 de ani și-a lovit cu sălbăticie mama, până când femeia de 54 de ani a intrat în comă.

Cu răni grave la cap, a fost dusă în stare critică la spital și a fost operată de urgență. Între timp, poliția l-a reținut pe suspect pentru tentativă de omor.

Femeia era împreună cu cei doi fii ai ei, în casa familiei, din Năsăud. Nu este foarte clar cum s-au aprins atât de tare discuţiile dintre ea şi unul dintre ei. Cert este că unul dintre fii a pus mâna pe un topor și a lovit. Când şi-a dat seama că și-a rănit mama, a fugit de acasă. Între timp, cineva a cerut ajutor la 112.

Localnică: „Doamne ferește, ferească Dumnezeu, a lucrat în Bistrița. Nu știu din ce cauză, am văzut aici salvarea și au dus-o. Nu știm ce divergențe au avut”.

La spital, femeia a ajuns în stare foarte gravă.

Citește și
topor
Un individ a fost arestat preventiv, după ce și-ar fi lovit concubina cu un topor în cap

Camelia Strungari, purtător de cuvânt Spitalul Jud. Bistrița: „A fost adusă aseară, în jurul orei 22.00. În stare gravă, în comă, cu traumatism craniocerebral sever, afirmativ heteroagresiune”.

Femeia este stabilizată, intubată și ventilată mecanic.

Între timp, polițiștii l-au găsit pe fiul agresor într-o benzinărie din Năsăud și l-au reținut pentru tentativă de omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult