Modifica setarile cookie
Toate categoriile

În ce stare au ajuns câinii militari trimiși de SUA în Iordania. Imagini tulburătoare

Câinii trimiși de armata SUA în Iordania, pentru depistarea bombelor, se îmbolnăvesc și mor din cauza neglijenței, potrivit unei investigații federale.

Cel puțin 10 câini ai armatei SUA, trimiși în Iordania pentru depistarea bombelor, au murit în perioada 2008 – 2016 din cauza neglijenței, a lipsei unui regim potrivit și a extenuării, potrivit unui raport al Departamentului de Stat.

Imaginile făcute publice de Departamentul de Stat arată starea deplorabilă în care se află animalele. Câinii sunt emaciați, neîngrijiți și plini de paraziți. În unele unități militare nici măcar nu există boluri pentru hrană și apă.

Un oficial iordanian a declarat pentru CNN că o investigație a fost deschisă în acest caz: „Luăm foarte în serios bunăstarea câinilor noștri special antrenați”.

De peste 20 de ani, SUA trimite câini special antrenați partenerilor săi în cadrul unui program pentru combaterea terorismului. 

Citește și
Țara europeană în care câinii de companie sunt uciși de o boală misterioasă
Țara europeană în care câinii de companie sunt uciși de o boală misterioasă

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult